Produkter:

Rullande tak (Rolling Roof)

Rullande tak (Rolling Roof)

Rolling Roof är ett takstängningssystem som kan appliceras på alla utrymmen, där du kan vika och samla ihop.

Tack vare Rolling Roof specialdesignade paneler kan du göra vikrörelsen, ventilationen och skuggningen samtidigt. Du kan ventilera ditt utrymme utan att det påverkas av regn och snö, tack vare de speciella panelerna även i systemets hopfällda läge.

Rolling Roof har specialdesignade paneler som du kan enkelt rengöra panelernas utsida från insidan utan att gå till taket. Rolling Roof-systemet förlorar inte sin skuggfunktion även när det ventileras från taket, tack vare panelernas vikningsrörelse.

Egenskaper

Storleken på var och en av aluminiumpanelerna är 23 cm.
Extra isolering kan göras inuti panelerna. Den kan fyllas med polyuretan. Det ökar dock kostnaden.

Till skillnad från pergolamarkissystemet fungerar detta system på skenan, inte under skenan. Om mer än 4000 mm öppning krävs bör den stödjas med stålkonstruktion. Annars, eftersom varje profilsystem kommer att ha en belastning på mer än 100 kg, kommer systemet att ha svårt att fungera och kommer att fungera felaktigt.
För detta finns ett extra stöd från botten.

Saxen som gör att systemet kan öppnas och stängas är rostfria saxar som inte oxiderar och rostar på grund av väderförhållanden.
Stagfotsprofiler är 120 mm X 120 mm.
Den öppnas i en vinkel på 65 grader när den öppnas.
Anledningen till detta är att se till att skräpet, damm och smuts som samlats i taket inte faller ner som vid öppningen.

Veken och packningarna är samma som i Pergola-systemet, men vagnarna på skenan är olika.
Det kan också göras utan lutning, men det kommer att vara användbart för systemet att fungera mer bekvämt om det är något lutande.

Den är färgad med elektrostatisk ugnsfärg; Appliceringen görs i valfri färg. Den håller länge tack vare den elektrostatiska ugnsfärgen.

Rolling Roof är den bästa lösningen för platser som Restauranger och Caféer även kan appliceras på alla ställen, och kallas ett infällbart tak.
Tack vare applikationen där insamlingsprocessen görs vid vikning, kan utomhusmiljöer förvandlas till inomhusutrymmen när så önskas.

Huvuduppgiften för panelerna på systemet är att ge maximal nytta av dagsljuset.

Vikrörelsen är ett viktigt privilegium för enkel rengöring av panelerna.
Tack vare applikationerna som kan göras i vilken färg som helst, är en långvarig och bekväm användning möjlig.

Funktioner

Rullande taktaksystem, som ger ett estetiskt och stilrent utseende till miljön de används i, möter olika platsers behov på bästa sätt tack vare sina unika rörelsesystem. Panelerna, som ger skydd mot alla slags ogynnsamma väderförhållanden, används för att skapa önskad komfort under alla årstider genom att ge värmeisolering.

Rullande taktaksystem, som ger många fördelar beroende på användningsområde, kan öppnas halvvägs i regnigt väder för att ventilera utrymmet. Tack vare systemet, som ger maximal effektivitet från alla väderförhållanden, kan livet upprätthållas säkert i alla typer av områden. Modeller som arbetar i enlighet med det klassiska persiennsystemet kan enkelt rengöras från insidan när så önskas.

Rörelsen för rullande takpaneler

Rullande takpaneler, som stängs genom att rotera runt sin egen axel, kan öppnas kontrollerat och stoppas vid önskad punkt. Paneler som kan hållas i önskad lutning tillåter ventilation av miljön i alla väderförhållanden. Tack vare systemet speciellt framtaget för utrymmen av olika storlekar, kan nya och bekväma utrymmen skapas på terrasser, vinterträdgårdar, kaféer eller företagsområden.

Rullande taktaksystem med reservdelar och reparationsgaranti kan få ett rikt utseende med LED-lampor i enlighet med efterfrågan. Tack vare applikationen som används på stora balkonger eller vindsvåningar, expanderar husets inre och trevliga stunder kan spenderas i nya bostadsutrymmen. System speciellt förberedda för olika behov kan betraktas som en idealisk lösning för dem som vill få ut det mesta av ren luft. Rullande takpaneler, som är en idealisk lösning för ljud- och värmeisolering samt klimateffekter, är att föredra av dem som vill njuta av utomhus i kallt väder samtidigt som de skapar bekväma livsrum.

Systemet som en enhet kan vara upp till 8 m. Det finns ingen storleksbegränsning med mer än en enhet för längre storlek.
Standardfärgen är blå storm (RAL 7016) för bärare och krämfärgad (RAL 9001) för paneler.Ansökan kan göras i valfri önskad färg utan extra kostnad.

Systemet drivs av 2 olika motorer.(120Nm-425W och 300Nm-880W)
Denna kombination kallas en teammotor.
Systemetsäkerhet tillhandahålls av rörelsesensoromkopplare.
Systemet behöver ingen stålkonstruktion.

Garanti för motorn

Alla reservdelar i systemet är garanterade i 5 år.

Alla tillbehör är gjorda av rostfritt stål.

Få en kostandsfri offert

Kontakta oss direkt via formuläret

Hör av dig till oss idag och få en personlig offert för hur vi kan hjälpa dig förverkliga dina drömmar.

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att vi behandlar dina uppgifter.

Atasoy Global är ett familjeföretag med lokal förankring och global räckvidd. Vi arbetar med den senaste tekniken inom skugg- och glassystem.

Adress

Copyright © 2022 AtasoyGlobal.