Om oss

Atasoy Global

Vi samarbetar med de bästa
i branschen

De glastillverkare som vi använder är alla certifierade och
producerar glas enligt europeiska standarder för
byggningsglas, d.v.s. de följer europeiska föreskrifter för
dimensionstoleranser och systembeskrivningar (EN1279).

Produkter i världsklass

Alla produkter som vi på Atasoy Global erbjuder är av högsta kvalitet som finns på marknaden. Vi hjälper även er i ert val och ger er råd om vilka produkter som passar er efter era behov. Våra produkter skräddarsys efter kundens önskemål.

Tveka inte att ringa eller maila oss för mer information.

Varför ska ni välja oss?

Atasoy Global AB är ett grossistföretag och distribuerar produkterna från olika glastillverkare och direkt till dig som köpare. Vi erbjuder även tjänster inom solceller, byggnation och städhjälp.

Vi producerar inte själva isolerglasprodukterna, utan beställer glasprodukterna från olika glastillverkare i Europa. De glastillverkare som vi använder är alla certifierade och producerar glas enligt europeiska standarder för byggningsglas, d.v.s. de följer europeiska föreskrifter för dimensionstoleranser och systembeskrivningar (EN1279).

Atasoy Global samarbetar endast med leverantörer som följer produktionskontrollen och som producerar isolerglas som har genomförts genom en produkttest på ett auktoriserat institut.

Isolerglasen som vi säljer uppfyller därför standardkraven för glasrenhet, lufttäthet, korrekt kondenspunkt och åldersbeständighet.

Produkterna skräddarsys efter kundens önskemål

Våra produkter är stilrena och moderna med hög kvalitet till låga priser. Vi levererar kvalitativa produkter och tjänster samt har den kunskap och erfarenhet som krävs.

Montering
Behöver du hjälp med montering? – Vi har hantverkare som bygger våra produkter mot extra kostnad (tillval).

Reklamation
Du har rätt att göra en reklamation om din produkt är skadad. Detta måste dock ske innan montering påbörjats.

Atasoy Global är ett familjeföretag med lokal förankring och global räckvidd. Vi arbetar med den senaste tekniken inom skugg- och glassystem.

Adress

Copyright © 2022 AtasoyGlobal.