Produkter:

Pergolasystem

Pergolasystem

Pergola erbjuder en idealisk lösning för dig att njuta av utomhus på sommar och vinter utan avbrott, och skapar stilfullt designade utrymmen som kan användas på din terrass, trädgård, kaféer och restauranger.

Denna produkt skyddar dig från sol och regn samt utökar komforten och utrymmet i ditt hem och på din arbetsplats.

Pergolan är en lönsam och en användbar produkt, du kommer aldrig att ångra att du äger en pergola, det är ett uppfriskande designunderverk som utökar dina användbara ytor.

Allmän information

Pergola tente är ett öppningsbart och stängbart takpergolasystem som används på terrasser, trädgårdar, caféer, restauranger, hotell och alla kommersiella områden för att tillföra rymlighet och fräschör till dina utrymmen.

Systemets arbetsprestanda har ökats genom att använda specialdesignad patenterad 10-hjulig bil för öppning och stängning av tyget vid taket och mörkläggning av 3-lagers vinylväv används på taket av systemet.

Lätt att integrera blixtlåsskärm, skjutdörr i glas, led-belysning, giljotinfönsterapplikationer till Tente Pergola. Även när systemets tak är öppet kan omgivande belysning ske med ledkanalerna i strålarna.

Sluttande tak mellan 5 och 45 grader kan göras. En annan egenskap hos systemet är att dolda elektriska ledningar kan installeras inuti de främre benprofilerna.

Specifikationer

Pergolor utsätts för olika tester för att mäta deras prestanda under tuffa naturliga förhållanden. Tester som uppfyller kraven i internationella standarder inklusive parametrar som vindmotstånd, regn och snö. Våra pergolor mot förhållandena visar utmärkta prestanda.

Läs mer om alla specifikationer.

Funktioner

  • Skydd mot solen.
  • Naturlig ventilation.
  • Justering av temperatur.
  • Skydd mot regn.

Alternativ & konfigurationer

Tente Pergola Systems anpassar sig till alla konfigurationer av ditt utrymme med maximal flexibilitet av lösningar och moduler.

  • Med 2 skenor; Bmax 4500 mm Pmax 7000 mm.
  • Med 3 skenor; Bmax 9000 mm Pmax 7000 mm.
  • Med 4 skenor; Bmax 13000 mm Pmax 700 0mm.

Få en kostandsfri offert

Kontakta oss direkt via formuläret

Hör av dig till oss idag och få en personlig offert för hur vi kan hjälpa dig förverkliga dina drömmar.

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att vi behandlar dina uppgifter.

Atasoy Global är ett familjeföretag med lokal förankring och global räckvidd. Vi arbetar med den senaste tekniken inom skugg- och glassystem.

Adress

Copyright © 2022 AtasoyGlobal.