Produkter:

Fast glastak

Fast glastak

Fast glastak är ett system som kan appliceras på uterum, terrasser och balkonger. Först skapas ett trä- eller järnskelett. Efter att skelettet av takdelen är tillverkad tillverkas ramar med 4+4 eller 5+5 laminerat glas inuti aluminiumsnickeriet.

Dessa material monteras med hjälp av material och apparater som är lämpliga för taket och kompletteras med vattenisolering. Glastak används i många kommersiella utrymmen och föredras ofta i hemmen. De nedre delarna av glastaken kan stängas med det fällbara balkongsystemet i glas och ett elegant utrymme kan skapas.

Den används som fast glastak. Det kan används i restaurang, café, uterum, terrassbeläggningar. Det finns många alternativ och specialdesigner görs efter applikationsområdet och kundens önskemål. Garanterat vattentät och rostskyddad.

Tekniska specifikationer

  • Bärare: Systemspecifik 100×160 systemspecifik aluminiumprofil.
  • Beläggning: Om så önskas kan den målas eller beläggas i önskat trämönster med lamineringsbeläggning eller transfertryckfärg.
  • Takdetalj: Specialdesignad aluminium SKY50 (för att förhindra kondens).
  • Takglas: (4+4) Laminerat + Argongas dubbelglas + 6 mm härdat Sunenergy.
  • Vertikal beläggning: Fram- och sidofasader kan förslutas med fällbara glasskjutbara eller giljotinsystem med dubbelglas.
  • Främre bäck och ränna: Vår bäckprofil, som är gjord av aluminiumprofiler speciellt designade för systemet, fungerar även som en ränna genom att våra bärfotsprofiler, som är specialdesignade för systemet, kopplas till bäckprofilen.

Få en kostandsfri offert

Kontakta oss direkt via formuläret

Hör av dig till oss idag och få en personlig offert för hur vi kan hjälpa dig förverkliga dina drömmar.

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att vi behandlar dina uppgifter.

Atasoy Global är ett familjeföretag med lokal förankring och global räckvidd. Vi arbetar med den senaste tekniken inom skugg- och glassystem.

Adress

Copyright © 2022 AtasoyGlobal.