Produkter:

Giljotinglas

Giljotinglas

Det är den senaste modellen inom glassystem. Det nyutvecklade giljotinglassystemet gör det enkelt att öppna och stänga med en enda knapp, med motor och fjärrkontroll. Den öppnas och stängs vertikalt tack vare motormekanismen. Den kan även användas som räcke genom att lämna så många fasta delar du vill i botten. Den kan öppnas och stängas efter önskemål.

Fullt skydd mot regn och vind

Den är lämplig för balkong, fönster, vinterträdgård, terrass och pergola markissystem. Den drivs av ett motoriserat styrsystem. Det hindrar inte din sikt och ditt synfält. Det ger fullt skydd mot regn och vind. Aluminiumet som används i giljotinglassystemet kan målas i valfri färg (RAL). Glasen som används i giljotinglas kan vara 8 mm härdat eller isolerglas dubbelglas. Medan glasen kan användas i 2 eller 3 delar i giljotinglassystemet, kan glasen föredras i olika färger. Giljotinglas ger 65% ljudisolering samtidigt som det skyddar det från 100% regn och vind.

Giljotinglassystemet är automatiserat med paneler som skjuter vertikalt, vilket ger utmärkt ventilation, värmeisolering och en rymlig utsikt.

Den är lämplig för takterasser, restauranger (uteserveringar), uterum, vindskydd och mycket annat.

Få en kostandsfri offert

Kontakta oss direkt via formuläret

Hör av dig till oss idag och få en personlig offert för hur vi kan hjälpa dig förverkliga dina drömmar.

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att vi behandlar dina uppgifter.

Atasoy Global är ett familjeföretag med lokal förankring och global räckvidd. Vi arbetar med den senaste tekniken inom skugg- och glassystem.

Adress

Copyright © 2022 AtasoyGlobal.